Cay Beach Caleta

  • Direct gelegen aan het strand van Fuerteventura
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 299,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub
  • Aan het strand

Informatie over Cay Beach Caleta

Cay Beach Caleta ligt op het Canarische eiland Fuerteventura nabij de plaats Caleta de Fuste. Het hotel ligt nagenoeg aan het strand en beschikt over ongeveer 180 appartementen. Deze zijn verdeeld in ruimtes van twee en ruimtes van drie kamers. Met twee tot vier personen kunt u uw intrek nemen in een tweekamerappartement. De driekamervariant is beschikbaar voor vier tot maximaal zes personen. Beide beschikken ze over een woon en/of slaapkamer met keuken. Daarnaast een aparte slaapkamer. De appartementen zijn ook voorzien van een douche en een toilet. Het driekamerappartement beschikt over een extra slaapkamer.

Hoe is Cay Caleta Beach voor uw gezin

Natuurlijk kan uw gezin gebruik maken van het strand maar naast het hotel is er ook een zwembad aanwezig met daarnaast een apart kinderbad. Deze zijn beide omgeven met parasols en ligbedden, tevens is er een bar aanwezig. Als uw wilt sporten kunt u onder meer voetballen, basketballen of fitnessen. Ook is er een sauna aanwezig en kunt u zich laten masseren. Voor uw kinderen is er daarnaast ook een disco en speeltuin. Ook staan er dagelijks diverse evenementen op het programma die worden verzorgd door een speciaal team. Wat betreft eten is de keuze aan u. U kan all inclusive verblijven maar ook halfpension of op basis van logies.

De omgeving van Caleta de Fuste

Cay Beach Caleta ligt vlakbij Caleta de Fuste en deze plaats heeft voldoende voor u in petto. Er zijn meer dan genoeg restaurants aanwezig en het biedt ook de mogelijkheid de natuur op het eiland te bekijken of bijvoorbeeld een boottocht te maken. Daarnaast kan het op een eiland niet ontbreken aan activiteiten in het water, er zijn genoeg opties tot duiken, surfen en andere watersporten. Cay Beach Caleta verzorgt een ontspannen verblijf voor uw gezin!