Kindvriendelijke hotels Fuerteventura
fuerteventura strand

Kindvriendelijke hotels Fuerteventura

spanje
Populair: H10 Ocean Suites & SBH Monica Beach
vanaf € 199,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Fuerteventura: de mooiste hotels voor kinderen

Parelwitte stranden en een azuurblauwe zee: Fuerteventura is een heerlijke vakantiebestemming voor jong en oud. Met veel kindvriendelijke hotels is dit eiland een geliefde plek voor gezinnen met jonge, maar ook al wat oudere kinderen. Fuerteventura vormt samen met Tenerife, Lanzarote en Gran Canaria de Canarische Eilanden, die liggen in de Atlantische Oceaan. De ligging van de eilanden zorgen voor een heerlijk klimaat dat het hele jaar door zeer aangenaam is. Fuerteventura is vergeleken met de andere eilanden relatief rustig en daarom zeer geschikt voor een vakantie met kinderen.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Fuerteventura

×

Filter op faciliteiten

Toon resultaten

Filter op faciliteiten

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie op Fuerteventura

Het aanbod van kindvriendelijke hotels op Fuerteventura is zeer ruim, en daarom is er ook altijd wel een all inclusive resort te vinden die aan uw wensen voldoet. Wanneer u het belangrijk vindt dat er voor uw kinderen genoeg te doen is in het hotel, kunt u kijken naar hotels met een zwembad en veel entertainment, zoals een animatieteam, shows en disco, een speeltuin voor de kleinere kinderen en een gameroom voor kinderen van alle leeftijden. De meeste hotels bevinden zich ook bij het strand, zodat u hier gemakkelijk heen kunt lopen voor een stranddag met uw kinderen.

Fuerteventura Strand
Fuerteventura Waterpark

Corralejo en Playa Sotavento

Ook al is het hotel nog zo leuk, in de omgeving van de hotels zijn altijd leuke dingen te ondernemen voor u en uw kinderen. Zo kunt u met het hele gezin kameelrijden in het Fuerteventura Oasis Park, aan de zuidkust van het eiland. Bij het plaatsje Corralejo vindt u Baku Aquapark, het enige waterpark op het eiland, met hoge glijbanen en leuke zwembaden. Ook kunt u hier met uw kinderen zwemmen met zeehonden in het speciale bassin. Dit waterpark is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Playa Sotavento is een kindvriendelijk strand op het eiland, waar uw kinderen heerlijk kunnen zwemmen in het heldere water, terwijl ze schildpadden en kleurrijke vissen kunnen spotten.