Kindvriendelijke hotels Belek
Belek Strand met Kind

Kindvriendelijke hotels Belek

turkije
Populair: Granada Luxury Belek & Crystal Paraiso Verde
Wij vergelijken

Belek is een Turkse stad en badplaats aan de Turkse Riviera, grenzend aan de Middellandse Zee. De badplaats is een redelijk nieuwe ontdekking onder toeristen, maar steeds meer opkomend als populaire vakantiebestemming. Belek is door de jaren heen flink gegroeid en heeft verschillende kindvriendelijke hotels die u en uw kinderen een ontspannen en complete vakantie aanbieden. De meeste hotels bevinden zich in de buurt van het strand, zodat u strand en zwembad makkelijk af kunt wisselen. Het weer in Belek is het hele jaar door heerlijk en daarom bent u altijd verzekerd van een zonnig verblijf in Turkije.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Belek

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Belek

Van baby’s tot peuters, kleuters en oudere kinderen: in Belek zijn een aantal luxe en kindvriendelijke hotels die faciliteiten hebben voor zelfs de allerkleinsten. Zo zijn er hotels met een speciale miniclub, waarbij u alles kunt vinden om uw baby te verzorgen. Vaak hebben hotels ook speelruimtes voor peuters en kleuters en een speciaal kindermenu met lekker makkelijk eten voor de kinderen. Ook de wat oudere kinderen kunnen meedoen met de dagprogramma’s die in de meeste all inclusive hotels worden georganiseerd. De kinderclub regelt leuke activiteiten en spellen, zowel in het hotel als op het nabijgelegen strand.

Belek Hotel
Belek Blij Kind Hotel

Activiteiten op en rondom het strand

Belek heeft een aantal prachtige en bede stranden waar u en uw kinderen de hele dag kunnen verblijven. Kinderen kunnen spelen in de verkoelende zee en, wanneer u verblijft in een all inclusive hotel, gebruik maken van onbeperkt eten en drinken, ook op het strand. Daarnaast zijn er een aantal leuke activiteiten te doen op het strand van Belek en in de omgeving, zoals snorkelen, duiken, windsurfen, zeilen en raften. Ook heeft u dagelijks de mogelijkheid om deel te nemen aan een leuke excursie, waaronder een jeepsafari maken of paardrijden in de omgeving van Belek.