Kindvriendelijke hotels Tunesië
Tunesie Strand

Kindvriendelijke hotels Tunesië

tunesie
Populair: Dar Khayam Club & Vincci Nozha Beach
vanaf € 269,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Heerlijk op vakantie met de kinderen? Er zijn genoeg geweldige bestemmingen in Europa, maar wanneer u uw kinderen kennis wilt laten maken met een andere cultuur, is Tunesië een hele goede keus. Tunesië is een Noord-Afrikaans land aan de Middellandse Zee, dat met veel kindvriendelijke hotels een ideale vakantie zal garanderen. Het verblijf in Tunesië heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo vliegt u al binnen drie uur naar hoofdstad Tunis, vindt u er niet alleen prachtig weer maar ook een rijke cultuur. Vooral het voor- en najaar zijn de perfecte timing om met kinderen op vakantie te gaan naar Tunesië, omdat het dan niet te heet is, en beter betaalbaar.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Tunesie

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Tunesië

Tunesië heeft een aantal heerlijke badplaatsen, vooral aan de oostkust van het land, waar veel kindvriendelijke hotels grenzen aan de Middellandse Zee. Het zal u en uw kinderen aan niets ontbreken in de beste hotels, waar de meeste een zwembad hebben en soms zelfs een compleet waterpark. Daarnaast bieden deze hotels vaak een compleet entertainmentprogramma met onder andere een kinderclub en leuke activiteiten voor de kleinere kinderen. Bij een verblijf in het populaire Port el Kantaoui kunt u er ook voor kiezen om zelf een activiteit met uw kinderen te ondernemen, zoals een boottour op een piratenschip die vanaf de haven vertrekt of een tripje met een catamaran met een glazen bodem.

Tunesie Dorp
Tunesie Dorp

Sousse, Hammamet en Midoun

In de badplaats Sousse vindt u behalve prachtige stranden ook heel veel overblijfselen vanuit de Romeinse tijd, zoals een oude burcht in het centrum van de stad. De badplaats Hammamet heeft ook veel mooie zandstranden maar ook leuke marktjes waar u met het hele gezin doorheen kunt struinen, opzoek naar leuke souvenirs. Schiereiland en badplaats Midoun is ook een populaire bestemming. Deze plek is zeer geschikt voor leuke watersporten zoals duiken en windsurfen. Op de traditionele markt in Midoun maken u en de kinderen kennis met oude Tunesische tradities.