Kindvriendelijke hotels Özdere
Ozdere Zwembad

Kindvriendelijke hotels Özdere

turkije
Populair: Maxima Paradise Resort & Sunis Efes Royal Palace
vanaf € 479,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Een heerlijke vakantie in Turkije met de kinderen zonder al te veel drukte om u heen? Badplaats Özdere is een nog relatief kalme bestemming die steeds bekender wordt bij toeristen. Er komen ieder jaar weer meer vakantiegangers naar deze badplaats, maar er is nog geen sprake van massatoerisme. Toch lijkt dit wel de toekomst van Özdere, omdat het vlakbij badplaats Kusadasi ligt. Nu kunt u hier met het hele gezin naartoe om te genieten van een kalme vakantie in een kindvriendelijk hotel aan de Egeïsche Kust. Het pittoreske Özdere zal uw hart en dat van uw kinderen stelen.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Ozdere

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Özdere

Hoewel Özdere nog een relatief onbekende bestemming in Turkije is, zijn er gelukkig wel tal van kindvriendelijke hotels die het u en uw kinderen volledig naar de zin maken. De hotels beschikken meestal over een ruim zwembad met een glijbaan, waar kinderen zich de hele dag mee kunnen vermaken. Daarnaast organiseren de meeste hotels leuke shows en andere vormen van entertainment voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast heeft Özdere een aantal mooie en rustige stranden waar genoeg ruimte voor kinderen is om heerlijk in het zand en het water te spelen.

Ozdere Zwembad Gezin
Ozdere Strand

Op ontdekking in en rondom de stad

In Özdere kunt u echt tot rust komen, maar aan het strand zijn ook voor kinderen leuke watersporten te doen, zoals waterskiën, waterfietsen, varen met een waterscooter of bananenboot en meer. Verder kunt u met uw kinderen naar een duikschool om te leren duiken of snorkelen in het heldere water van de Egeïsche Zee. Het stadje Özdere is klein, maar wel leuk genoeg om met kinderen doorheen te wandelen. Er zijn een aantal kleine Turkse winkeltjes waar u souvenirs kunt kopen. Voor de kleinere kinderen staat er in de stad een kleine speeltuin met wat leuke toestellen.