Kindvriendelijke hotels Gümüldür
Gumuldur Strand

Kindvriendelijke hotels Gümüldür

turkije
Populair: Club Cactus Paradise & Gümüldür Resort
vanaf € 299,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Aan de Noord-Egeïsche Kust van Turkije ligt het pittoreske Gümüldür, een kleine badplaats die enorm geschikt is voor een vakantie met kinderen. Gümüldür is niet te druk, heeft tal van kindvriendelijke hotels en heeft, niet onbelangrijk, een zeer prettig klimaat, het hele jaar door. Deze kleine badplaats is gemaakt voor families die even helemaal tot rust willen komen, aan het zwembad of het strand. Het stadje Gümüldür heeft een kleine hoeveelheid winkels, een lokale markt en een aantal restaurants. De meeste resorts bieden zelf al genoeg entertainment voor de kinderen, en zij hoeven zich dus tijdens de vakantie in Gümüldür geen moment te vervelen.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Gumuldur

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Gümüldür

Deze kindvriendelijke hotels hebben één of meerdere zwembaden en vaak ook een glijbaan, die het ultieme waterplezier van uw kinderen enorm vergroot. Daarnaast organiseert een all inclusive hotel vaak ook andere activiteiten voor kinderen met een kinderclub, waarbij uw kinderen mee kunnen doen met opdrachten en leuke spelletjes. Ook hebben veel resorts een speelruimte voor kinderen en handige faciliteiten, zowel op de kamers als in de rest van het hotel. Zo is er voor uw kinderen een speciaal kindermenu tijdens het buffet en zijn de familiekamers extra ruim.

Gumuldur Zwembad
Gumuldur Aquapark

Aquapark en andere leuke dagtrips in de buurt

Voor een leuk dagje uit met uw kinderen is het grote Aquapark een echte aanrader. Dit waterpark heeft alles wat u maar kunt bedenken: zwembaden, een golfslagbad, spectaculaire glijbanen, maar ook genoeg ligbedden en eetgelegenheden. Het hele gezin kan hier dus de hele dag verblijven en genieten van al het waterplezier. Verder kunt u ook een dag naar een van de kiezelstranden in de omgeving van Gümüldür of een dagtrip maken naar nabijgelegen steden zoals Kusadasi. Ook kun je een trip met de boot maken naar het Griekse eiland Samos.