Kindvriendelijke hotels Golf van Hammamet
Hammamet Strand

Kindvriendelijke hotels Golf van Hammamet

tunesie
Populair: Dar Khayam Club & Vincci Nozha Beach
vanaf € 289,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Voor een ontspannen en zonovergoten vakantie is de Golf van Hammamet een ideale bestemming voor het hele gezin. Er bevinden zich veel kindvriendelijke hotels aan de Golf van Hammamet en het bruisende leven in Tunesië is vooral in het voor- en najaar voor uw kinderen een geweldige belevenis. De Golf van Hammamet is een golf die grenst aan de Middellandse Zee, met een aantal belangrijke badplaatsen, waaronder Hammamet en Sousse. Een vakantie aan de Golf van Hammamet betekent ontspanning, plezier en vermaak voor uw kinderen in aangename temperaturen.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Hammamet

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie aan de Golf van Hammamet

Of u nu verblijft in een van de grotere badplaatsen zoals Sousse, Nabeul en Monastir of in een wat kleinere plaats zoals Mahdia, de kindvriendelijke hotels bieden hier genoeg faciliteiten voor uw kinderen. Zo hebben bijna alle hotels een buiten- en soms ook een binnenzwembad, is er dagelijkse entertainment en hebben de meeste hotels regelmatig een kinderdisco. Er zijn ook hotels met een gameroom voor kinderen. Daarnaast bevinden de meeste hotels zich bij het strand en daar zijn ook genoeg activiteiten voor jong en oud. Zo kunt u een bananenboot of jetski huren. Veel hotels hebben ook een speeltuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Hammamet Dorp
Hammamet Hotel

Friguia Park en Carthageland

Ook in de regio van de Golf van Hammamet is genoeg te beleven voor het hele gezin. Zo vindt u in het plaatsje Bouficha een leuke dierentuin: Friguia Park. Deze dierentuin heeft honderden diersoorten, en ook een dolfinarium waar u en de kinderen een kijkje kunnen nemen bij een gave dolfijnenshow. Ook leuk om een dagje naartoe te gaan: Carthageland, een pretpark in Hammamet met onder andere een wildwaterbaan en andere leuke attracties op het water. Uw kinderen zullen zich hier de hele dag uitstekend kunnen vermaken.