Kindvriendelijke hotels Portugal
Portugal Zwembad

Kindvriendelijke hotels Portugal

portugal
Populair: Albufeira Sol & Aquashow Park
vanaf € 199,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Genieten in Portugal: de mooiste hotels voor kinderen

Heerlijke temperaturen, kindvriendelijke hotels en genoeg activiteiten voor de hele vakantie: Portugal is een van de meest geliefde bestemmingen in Europa en dat is niet zonder reden. Portugal heeft een aantal heerlijke badplaatsen waarvan de meesten zich bevinden in de Algarve, de meest zuidelijke provincie van het land. Maar ook in het westen van het land liggen een aantal schitterende stranden aan de Atlantische Oceaan, waaronder Vila Praia de Âncora in Costa Verde, het noordwesten van Portugal. U kunt met het hele gezin ook heerlijk verblijven aan de westkust van Portugal, bij Costa de Prata of Costa de Lisboa.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Portugal

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Portugal

Er zijn in Portugal genoeg kindvriendelijke hotels te vinden die de juiste entertainment bieden zodat uw kinderen zich de hele vakantie zullen vermaken. De meeste luxere resorts hebben vaak wel een zwembad en er zijn ook genoeg hotels met een glijbaan en andere leuke extra’s. Ook hebben de grotere hotels vaak een entertainmentteam die kinderen vermaken met bijvoorbeeld een kinderclub, leuke activiteiten in het zwembad en bij het strand en ’s avonds de kinderdisco. Vaak zijn de kamers in een familiehotel lekker ruim en zult u zich helemaal thuis voelen tijdens een vakantie in Portugal.

Portugal Strand
Portugal Lissabon

De vele gezichten van Portugal

Langs de Atlantische kust kunt u de hele dag aan het strand of zwembad liggen, maar u hebt ook gelegenheid om er met de kinderen op uit te gaan. In de Algarve kunt u een boottocht nemen, maar ook snorkelen, waarbij de meest prachtige onderwaterdieren voorbij komen. Ook heeft Portugal een breed scala aan leuke water- en attractieparken, zoals waterpark Aquashowpark in Quarteira, dat tussen Albufeira en Faro in ligt. In badplaats Viana do Castelo kunt u met het hele gezin genieten van de groene omgeving door een actieve wandeling te maken. In Portugal kunt u het hele jaar door genieten van een heerlijke vakantie.