Kindvriendelijke hotels Jumeirah
Jumeirah Strand

Kindvriendelijke hotels Jumeirah

verenigdearabischeemiraten
Populair: Habtoor Grand Resort Autograph Collection & Jebel Ali Beach Resort
vanaf € 579,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Wanneer u een vakantie wilt waar het u en uw kinderen nergens aan zal ontbreken, is het Arabische Jumeirah een heerlijke bestemming. Er zijn niet alleen veel kindvriendelijke hotels, maar het klimaat is het hele jaar door zeer aangenaam en deze plek focust zich op toerisme, waardoor u hier alle ingrediënten hebt voor een ontspannen vakantie. Jumeirah is een kustgebied in Dubai, een van de Verenigde Arabische Emiraten. Het gebied grenst aan de Perzische Golf en dient dus uitstekend als bestemming voor een heerlijke vakantie met zon, zee en strand. Vanaf het strand bent u ook snel in de stad Dubai, waar u leuke activiteiten kunt ondernemen.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Jumeirah

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Jumeirah

In Jumeirah zelf is er ook genoeg te beleven voor jong en oud. De vele kindvriendelijke hotels beschikken vaak over zwembaden met leuke glijbanen, en grenzen ook bijna allemaal aan het strand. U kunt dus zelf kiezen of het een zwembad- of een stranddag wordt. En wanneer u er een dagje op uit wilt kunt u met het hele gezin een bezoek brengen aan de dierentuin in Jumeirah: de Dubai Zoo. Hier vindt u meer dan 200 diersoorten, waaronder beren, olifanten, tijgers en meer! Vlakbij de dierentuin bevindt zich een groot winkelcentrum, met veel leuke winkels, restaurants en bioscopen.

Jumeirah Stad
Jumeirah Waterpark

Wild Wadi Waterpark en de Dancing Fountain

Vlakbij Jumeirah Beach staat Wild Wadi Waterpark, een groot park met een zwembad en veel leuke glijbanen. Dit waterpark is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. s’Avonds kunt u afreizen naar het centrum van Dubai, waar je naar de Dancing Fountain kunt kijken, terwijl de hele stad verlicht is. Nog verder, buiten het centrum van Dubai bevindt zich een groot natuurpark met wilde dieren, zoals flamingo’s en andere mooie vogels: Ras al Khor. Terug in Jumeirah kun je het arcade bezoeken, de WOW Kids Amusement Arcade, met leuke activiteiten en games waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.