Kindvriendelijke hotels Hurghada
Hurghada Zee

Kindvriendelijke hotels Hurghada

egypte
Populair: Aladdin Beach & Albatros Palace
vanaf € 329,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Als er één badplaats in Egypte geschikt is voor een vakantie met kinderen, dan is het Hurghada. Deze plaats ligt in het oosten van het land, aan de Rode Zee en heeft alle ingrediënten voor een geweldige vakantie: zon, zee, strand, kindvriendelijke hotels en heel veel activiteiten rondom het hotel en het strand. Een vakantie in Hurghada betekent een zonovergoten vakantie, of u nu in de zomer of het najaar op deze plek verblijft. Omdat het in de zomer erg heet kan worden in Egypte, is het aan te raden om niet in het hoogseizoen op vakantie te gaan naar Hurghada.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Hurghada

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Hurghada

Hurghada is een waar paradijs en een van de meest populaire badplaatsen in Egypte, waar je kinderen de hele vakantie zullen genieten van de zon, de grote stranden en de vele activiteiten. De meeste hotels in Hurghada zijn vlakbij de Rode Zee gevestigd, en daarom kun je in een van deze kindvriendelijke hotels zowel aan het zwembad verblijven als aan het strand. En zowel bij het strand als in de hotels zijn de hele dag door leuke activiteiten waar kinderen aan kunnen deelnemen, waaronder kinderclub en sportactiviteiten in het water en op het strand.

Hurghada Hotel
Hurghada Hotel

Op kameelsafari in de woestijn

Wanneer u er een dagje met de kinderen op uit wil gaan is er in de omgeving van Hurghada genoeg te doen. Zo kunt u een dagje naar het Grand Aquarium, waar je bijzondere vissen en onderwaterdieren kunt spotten. Ook heeft u de mogelijkheid om een kameelsafari te boeken met het hele gezin, waarbij u de hele dag op de rug van een kameel zal vertoeven terwijl u het woestijnleven leert kennen. Met jongere kinderen kunt u ook kiezen voor een paard- of ezeltocht door de woestijn. Restaurant Villa Kunterbunt in Hurghada is een leuke manier om de dag af te sluiten. Hier krijgt het hele gezin leuke en eetbare gerechten en zijn er aansluitend spectaculaire optredens.