Kindvriendelijke hotels Kyrenia
Kyrenia Strand

Kindvriendelijke hotels Kyrenia

cyprus
Populair: Malpas Hotel & Acapulco Resort
vanaf € 219,-Vergelijk alle vakanties
Wij vergelijken

Een van de redenen waarom u een zonvakantie boekt is zodat de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. In Kyrenia, op het eiland Cyprus, zullen kinderen zich geen moment vervelen in een van de kindvriendelijke hotels, resorts of andere accommodaties en bij de vele leuke uitstapjes die er in de omgeving van deze badplaats te doen zijn. Kyrenia ligt in het noorden van Cyprus, wat ook wel bekend staat als het Turkse gedeelte van het eiland. Deze badplaats is al jaren enorm populair bij verschillende vakantiegangers en zowel jonge gezinnen tot ouderen genieten van een verblijf in het zonovergoten Kyrenia.

Bekijk direct de aanbiedingen voor een kindvriendelijk hotel in Kyrenia

×

Wat voor hotel zoek je?

Toon resultaten

Wat voor hotel zoek je?

Filter
Gevonden hotels:

Een vakantie in Kyrenia

De kindvriendelijke hotels in Kyrenia zijn meestal voorzien van een zwembad waar kinderen heerlijk in kunnen spelen en afkoelen. Sommige hotels hebben zelfs één of meerdere spectaculaire glijbanen waar ze de hele dag gebruik van mogen maken. Ook worden er in het hoogseizoen vaak leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals watersporten of andere leuke spellen. De hotels zijn vaak uitgerust met ruime familiekamers waardoor u kunt genieten van een ontspannen verblijf in Kyrenia. Ook zijn de meeste hotels gelegen aan of in de buurt van het strand, zodat u kunt kiezen wanneer u aan het strand wilt verblijven of aan het zwembad.

Kyrenia Kasteel
Kyrenia Strand

Een kijkje nemen bij de schildpadden

Zo is Escape Beach een van de mooiste stranden in de buurt van Kyrenia, en kunt u hier zowel genieten van het strand en het heldere water als van de vele activiteiten op het water. U kunt hier namelijk met een bananenboot of de jetski over het water racen. In het centrum van Kyrenia staat het kasteel, waar verschillende musea en bezienswaardigheden in de buurt te vinden zijn, zoals het Scheepswrak Museum of de graftombe van een Ottomaanse admiraal. Ook kunt u met de kinderen naar schildpadden kijken op Alagadi Beach, beter bekend als Turtle Beach.