Habtoor Grand Resort Autograph Collection

  • Direct gelegen aan het strand van Jumeirah
  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 579,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Habtoor Grand Resort Autograph Collection


Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Glijbaan
  • Miniclub
  • Aan het strand

Informatie over Habtoor Grand Resort Autograph Collection

Dubai staat om veel dingen bekend, maar één van de eerste dingen waar vele mensen aan denken is de luxe die hier te vinden is. Hetzelfde geldt voor het Habtoor Grand Resort Autograph Collection, een luxe logies en ontbijt hotel dat te omschrijven valt als paradijselijk. Mooie palmbomen omgeven de zwembaden van dit resort, en daarnaast ligt het hotel direct naast een privéstrand. Tevens biedt het hotel een shuttleservice aan naar de vele winkelcentrums die in de stad Jumeirah te vinden zijn. Voor de shopliefhebbers is Jumeirah een echt Walhalla. In dit 5-sterren hotel zijn vele ruime kamers te vinden met een uniek Arabisch design, waaronder vele familiekamers. Ook qua fitness- en spafaciliteiten is dit resort helemaal top, een perfecte gelegenheid om eens geheel te ontspannen.

Jumeirah

Wanneer men aan Dubai denkt, denkt men gelijk aan veel zon en schitterende omgevingen. Jumeirah is in dat opzicht een typische voorbeeld van een stad gelegen in Dubai. Deze stad is al jaren in opkomst onder toeristen, onder meer vanwege de vele uitgaansgelegenheden die in deze stad te vinden zijn. Daarnaast is Jumeirah één van de mooiste kustgebieden die in dit land te vinden is, perfect wanneer u fan bent van een dagje aan het strand. Maar ook in de stad zelf valt een hoop te zien, zoals de bijzondere architectuur van de binnenstad. Zowel authentieke huisjes als dure villa’s zijn hier te vinden. Ten slotte bevindt zich hier de bekende Jumeirah-moskee.

Wat valt er op het Habtoor Grand Resort te beleven voor mijn kinderen?

Het hotel wordt omgeven door een tropische tuin waarin u drie zwembaden vindt, waarbij één zwembad speciaal voor de allerkleinsten is. Daarnaast is er het privéstrand waar u vanaf uw aanwezige ligbed uw kinderen gemakkelijk in de gaten kunt houden terwijl zij uren waterpret beleven. Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er de miniclub, waarvoor vele activiteiten in de speeltuin georganiseerd worden door het animatieteam. Ten slotte kunnen u en uw kinderen vele sporten uitoefenen, bijvoorbeeld tennis, volleybal, squash en diverse watersporten tegen betaling.