Colina Village

  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 329,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub

Informatie over Colina Village

Het appartementencomplex Colina Village ligt zo’n 1,5 kilometer van het strand nabij het dorpje Carvoeiro in de Algarve. Het complex beschikt over verschillende ruimtes en de capaciteit verschilt van een tot acht personen. De appartementen zijn voorzien van minimaal een eet- en slaapkamer. De keuken beschikt onder andere over een kookplaat, koelkast, magnetron en oven. Ook kunt u gebruik maken van uw eigen toilet en douche en heeft u een balkon of terras.

Wat Colina Village voor kinderen te bieden heeft

Het appartement kan u direct betrekken en daarna wordt het tijd van uw vakantie te genieten. Colina Village draagt bij aan een prettige ervaring voor het hele gezin. Uw kinderen kunnen gebruik maken van het zwembad in de ruime tuin. Daar bevindt zich ook een apart kinderbad. Daar staan ligbedden en parasols naast. U kunt poolen, tafeltennissen en beachvolleyballen met uw kinderen als u wat anders wilt doen. Of bezoek eens een van de nabij gelegen dorpjes of stranden in de Algarve.

Overig activiteiten in Carvoeiro

Colina Village bevindt zich op twee kilometer van het oude vissersdorpje Carvoeiro. Ondanks dat het een klein dorp is beschikt het over vele terrassen, cafés en restaurants omdat er veel toeristen komen. In Carvoeiro en andere nabijgelegen dorpen kan men wandelen, een toeristentrein nemen om de buurt te verkennen of wandelen langs rotsen en grotten. Ook zijn er oude kerken te zien. Deze bezienswaardigheden kan men heel goed bereiken, ook met kinderen of een kinderwagen. Zo heeft u in de Algarve een zonovergoten trip!