Balaia Golf Village

  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 339,-

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub

Informatie over Balaia Golf Village

Het Balaia Golf Village ligt nabij Albufeira aan het strand. Hier biedt men ruim 500 kamers aan die men kan boeken vanaf een persoon tot vijf. De kamerappartementen zijn voorzien van een keuken. Deze bevat een kookplaat, koelkast, oven en meer. Wat betreft sanitair heeft u de beschikking over een bad/douche en een toilet. Elk appartement beschikt over een balkon of terras. Maak gebruik van een van de vele zwembaden, bars of maak een uitje naar Albufeira.

Wat doen de kinderen In het Balaia Golf Village

In de tuin van het Balaia Golf Village vindt men maar liefst zes zwembaden met aparte delen voor kinderen waar zij heerlijk kunnen spelen en waar u op een ligbed een boek kan lezen. Ook is er de gelegenheid om te tafeltennissen en andere sportieve activiteiten te beoefenen. Op vijf kilometer van het Balaia Golf Village is het Albufeira waterpark met een tal van glijbanen. Hier kunt u zich uitstekend vermaken.

De omgeving van Balaia Golf Village

De meest voor de hand liggende plek om eens te bezoeken in de omgeving van Balaia Golf Village is de stad Albufeira. Er worden tochten langs de kust aangeboden en u kan er eens gaan vissen. Ook heeft het een verscheidenheid in winkels en markten. U kunt hier proeven van de typische gerechten en producten van de streek. De omgeving en appartement zorgen voor een mooie balans in ontspanning en activiteit. U en uw kinderen hebben op die manier een uitstekende vakantie!