Albufeira Sol

  • Dit hotel beschikt over een leuke miniclub voor kinderen
Beoordeling Score uit 12 reviews
9,2
vlucht en hotel € 369,-

Bekijk direct de voordeligste deals voor Albufeira Sol

[content-egg-block template=price_comparison]

Kindvriendelijke faciliteiten in dit hotel

  • Speeltuin
  • Kinderbad
  • Miniclub

Informatie over Albufeira Sol

Het Albufeira Sol hotel in de provincie Algarve ligt op tien minuten lopen van een strand aan de Atlantische Oceaan. Het gebied met restaurants is te voet te bereiken binnen vijf minuten waardoor de ligging van dit hotel uitstekend is. U kunt met uw gezin gebruik maken van zwembaden, restaurants en vele andere faciliteiten. De meer dan 200 kamers zijn verdeeld in ruimtes voor maximaal drie of maximaal vier personen.

Hoe kindvriendelijke is het Albufeira Sol

Een zwembad voor de nodige verkoeling kan natuurlijk niet ontbreken en het Albufeira Sol heeft een ruim zwembad omring met ligbedden en parasols. Apart daarvan is er een bad voor de kinderen waar ze kunnen spelen en waardoor u ongestoord van de zon of een boek kunt genieten. Tevens is er een team aanwezig wat animatie, sport en spel verzorgd voor alle leeftijden. Ook is er de mogelijkheid te tennissen, zodat uw gezin zich nooit hoeft te vervelen.

De omgeving van Albufeira Sol

Wanneer u eens wat van de omgeving wilt zien biedt Albufeira enorm veel mogelijkheden. Zo kunt u surfen, maar voor een wat rustiger stranddag zijn er ook stranden aanwezig die uitermate geschikt zijn voor kinderen. Deze stranden nodigen ook uit om eens een wandeling met uw gezin te maken en de rotsen en grotten te bekijken. Ook boottochten en duiken behoren tot de mogelijkheden. Wat betreft eten hoeft u zich ook geen zorgen te maken in het Albufeira Sol. Op vijf minuten lopen van het hotel vindt u een ruim aanbod aan restaurants. Het hotel en de omgeving bieden uw gezin meer dan genoeg mogelijkheden!